Grundgrävningar J Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Grundgrävningar J Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Grundgrävningar J Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grundgrävningar J Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Grundgrävningar J Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Grundgrävningar J Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Grundgrävningar J Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Loviselund, 732 32, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-611675.

Arboga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Grundgrävningar J Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Grundgrävningar J Aktiebolag har idag 556323-0753 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Grundgrävningar J Aktiebolag

Bolaget skall utföra markarbeten och entreprenader, samt därmed förenlig verksamhet.

I Grundgrävningar J Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Bernt Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Kjell Rune som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Sven Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .