Eric Nilsson Gräv Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556331-2320 är organisationsnummer för verksamheten Eric Nilsson Gräv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eric Nilsson Gräv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Eric Nilsson Gräv Aktiebolag finns i.

Eric Nilsson Gräv Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-07-21 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eric Nilsson Gräv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Eric Nilsson Gräv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eric Nilsson Gräv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Eric Nilsson Gräv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-660147 eller genom brev på följande adress:
Vretberga Jordmarkshagen 236, 732 96, Arboga

Bolaget skall bedriva gräv- och markentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eric Nilsson Gräv Aktiebolag och det är Nilsson, Lars Erik som är född 1955 och har titeln VD, Nilsson, Lars Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Clas Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Anna Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant, Skogsberg Pettersson, B Margareta som är född 1956 och har titeln SuppleantPalm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,