Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling)

Västmanlands län

Information

I Arboga finns det ett Aktiebolag som heter Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling). Det finns flera bolag som liknar Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) i Västmanlands län. Arboga är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1988-08-29 så har Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan man gör det genom att posta ett brev till Kapellg. 11, 732 30, Arboga. Vi ni istället prata med Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) så kan ni göra det på 0589-16070.

Bolaget skall bedriva förmedling av alla slags fastigheter, rörelser och bostadrätter samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Sjölin, Roland Per-Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölin, Ann Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Mäklarhuset Roland Sjölin Aktiebolag (Svensk Fastighetsförmedling) har 556332-6742 som sitt organisationsnummer.