Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-09-30. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag ska trivas.

Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva vårdutveckling, utbildning, föreläsningar, psykoterapi samt organisations och företagsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59256565.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag är Stenbäcker, Ralph Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist, Jan Mikael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Psykolog,-och organisationskonsult Ralph Stenbäcker Aktiebolag har 556335-0940 som sitt organisationsnummer.