Arboga Montage Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556349-0712 är organisationsnummer för företaget Arboga Montage Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arboga Montage Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Arboga Montage Aktiebolag finns i.

Arboga Montage Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-21 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arboga Montage Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Arboga Montage Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arboga Montage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Arboga Montage Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-15433 eller genom brev på följande adress:
Järntorgsg. 1 A, 732 30, Arboga

Bolaget skall bedriva smide, verkstadsmekaniska arbeten, montage av byggnadskonstruktioner och betonghåltagning. Också med nämnd verksamhet förenlig verksamhet skall bedrivas.

Det finns olika personer som har en koppling med Arboga Montage Aktiebolag och det är Jansson, Bengt Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Pia Ellen Inga Lise som är född 1957 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,