Arboga Rederi Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Arboga Rederi Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Arboga Rederi Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arboga Rederi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Arboga Rederi Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Arboga Rederi Aktiebolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Arboga Rederi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hällby Skogstorpet 620, 732 94, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-41118.

Arboga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Arboga Rederi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arboga Rederi Aktiebolag har idag 556352-2886 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Arboga Rederi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva gods- och passagerartrafik med båt, servering av mat och dryck samt försäljning av kioskvaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Arboga Rederi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Isaksson, Bengt Håkan Thorwald som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblad, Jan-Erik Folke som är född 1964 och har titeln Suppleant, Fältmyr, Monica Elisabet som är född 1947 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .