L.U. Engberg Verkstad AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra och uthyra tjänster inom lackering, reparering och försäljning av verkstadsmaskiner, bilar, metall- och träföremål samt bedriva konsultverksamhet inom administration, byggnadskonstruktion, redovisning, företags- utveckling och personlig utveckling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för L.U. Engberg Verkstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är L.U. Engberg Verkstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1989-04-03 så skapades L.U. Engberg Verkstad AB och företaget är har F-skattsedel L.U. Engberg Verkstad AB har haft det sedan 1994-01-01.

L.U. Engberg Verkstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556355-2313 är organisationsnummret för företaget som finns i Arboga.

Just nu är L.U. Engberg Verkstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med L.U. Engberg Verkstad AB så går det att nå dem via telefon på 0589-70170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom L.U. Engberg Verkstad AB är Engberg, Lennart Börje som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Engberg, Ulla Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .