Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prästtorp 655, 732 92, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0589-40077.

Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag har idag 556361-5169 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bengt Hilding -Andersson, Eva Margareta är den som för stunden ansvarar för Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag

Bolaget skall försälja krossar och entreprenadmaskiner, utföra entreprenader, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Arboga Kross & Entreprenad Maskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bengt Hilding som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .