Arboga Centralservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Arboga Centralservice Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arboga Centralservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arboga Centralservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arboga Centralservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-08-23. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arboga Centralservice Aktiebolag ska trivas.

Arboga Centralservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av hushållsmaskiner, elinstallationer, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arboga Centralservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Arboga Centralservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arboga Centralservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-13350.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Arboga Centralservice Aktiebolag är Borell, Göran Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Borell, Göran Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Askengren, Per Jörgen som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Arboga Centralservice Aktiebolag har 556368-4298 som sitt organisationsnummer.