Jussis i Arboga AB

Västmanlands län

Information

Jussis i Arboga AB är en verksamhet som finns i Arboga. I Jussis i Arboga AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ylikarjula, Roy Juha som är född 1961 och har titeln VD, Ylikarjula, Roy Juha som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hytter, Anna Linda Maria som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jussis i Arboga AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jussis i Arboga AB på telefon 0589-19660.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet och personaluthyrning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jussis i Arboga AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jussis i Arboga AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jussis i Arboga AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Jussis i Arboga AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jussis i Arboga AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jussis i Arboga AB har 556383-6849 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.