Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-26. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där företaget finns i jobbar för att företag som Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag ska trivas.

Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet och försäljning av material inom måleribranschen samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-70175.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag är Olsson, Hans Karl Tage som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo Gunnar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Boqvist, Nils Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kvalitetsmålaren i Arboga Aktiebolag har 556384-6053 som sitt organisationsnummer.