Arboga Företagsservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Arboga Företagsservice Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arboga Företagsservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arboga Företagsservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arboga Företagsservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arboga Företagsservice Aktiebolag ska trivas.

Arboga Företagsservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara inköps- och transportadministrativ verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arboga Företagsservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Arboga Företagsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arboga Företagsservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-19400.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Arboga Företagsservice Aktiebolag är Johansson, Irene Elisabet som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Leif Benno som är född 1948 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Arboga Företagsservice Aktiebolag har 556384-8943 som sitt organisationsnummer.