Kylbring Konstruktion Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom plast-, mekanisk- och tillverkningsindustri, framförallt mekaniska konstruktioner för hydraulik, mätteknik, infraljuddämpning och energiteknik. Underhåll och reparationer av specialmaskiner inom plast- mek- och tillverkningsindustri med speciell inriktning av reparationer och underhåll av hydrauliska system tillverkning och utveckling av prototyper inom ovan nämnda branscher. Överföring till data av ritningar, konstruktioner och listor, import av ovanstående samt handel med kontorsutrustningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kylbring Konstruktion Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Kylbring Konstruktion Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1990-04-07 så skapades Kylbring Konstruktion Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Kylbring Konstruktion Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kylbring Konstruktion Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556393-0345 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Kylbring Konstruktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Kylbring Konstruktion Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0589-611914 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kylbring Konstruktion Aktiebolag är Kylbring, Karl Evald Gösta som är född 1922 och har titeln Likvidator, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .