Arboga Markvård Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Arboga Markvård Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Arboga Markvård Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arboga Markvård Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Arboga Markvård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Arboga Markvård Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Arboga Markvård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strömsnäsv. 16, 732 49, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-16659.

Arboga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Arboga Markvård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arboga Markvård Aktiebolag har idag 556396-4641 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Arboga Markvård Aktiebolag

Bolaget skall arbeta med parkunderhåll, hygienanläggningar vid stora utomhusaktiviteter samt därmed förenlig verksamhet.

I Arboga Markvård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderkvist, Håkan Agard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderkvist, Inga-Britt som är född 1947 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .