Tehå's AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Tehå's AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tehå's AB är ett av dem. Statusen för Tehå's AB är att Bolaget är aktivt.

Tehå's AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-14. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tehå's AB ska trivas.

Tehå's AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva detaljist- och grossistförsäljning av konfektion, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tehå's AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-29.

Idag är Tehå's AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Tehå's AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-89858.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Tehå's AB är Lack, Tuulikki Kaarina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lack, Per Gunnar som är född 1932 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Tehå's AB har 556396-5432 som sitt organisationsnummer.