Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Lunger Åsta, 732 98, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-12132.

Arboga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag har idag 556400-1302 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva detaljhandel med porslin och förvaltning av värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Gunnarssons Glas&Porslin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Backman, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Likvidator, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .