Restaurang & Cafe Falkboet Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Restaurang & Cafe Falkboet Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Restaurang & Cafe Falkboet Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Restaurang & Cafe Falkboet Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556400-2870.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0221-18700 alternativt besöka eller skicka post till Restaurang & Cafe Falkboet Aktiebolag på följande adress Ö. Åpromenaden 15, 731 31, Köping.

Restaurang & Cafe Falkboet Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Restaurang & Cafe Falkboet Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Falck, Niklas Torvald som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Falck, Stina Maj som är född 1935 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.