Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga är ett av dem. Statusen för Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga är ett Aktiebolag och skapades 1990-08-31. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga ska trivas.

I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga inte är momsregistrerat.

Idag är Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-10834.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Almersson, Rolf Lennart.

De som är på något sätt har med Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga är Almersson, Rolf Lennart som är född 1942 och har titeln VD, Almersson, Rolf Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglind, Iris Henrietta som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundin, Gustav Sven Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lennrud, Maidy Elisabeth som är född 1940 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsaktiebolaget S:t Olof i Arboga har 556405-1042 som sitt organisationsnummer.