Lyktan i Arboga Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Lyktan i Arboga Aktiebolag är en verksamhet som finns i Arboga. I Lyktan i Arboga Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mattisson, Hans Henrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Laigar, Madelene Ulrika som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattisson, Milvi som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Olof Jimmy som är född 1981 och har titeln Suppleant, Åhlander, Kent Roger som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lyktan i Arboga Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lyktan i Arboga Aktiebolag på telefon 0589-13131.

Bolaget ska bedriva reparation och försäljning av möbler och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lyktan i Arboga Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lyktan i Arboga Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lyktan i Arboga Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lyktan i Arboga Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lyktan i Arboga Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 4 ledamöter och 2 suppleanter.

Lyktan i Arboga Aktiebolag har 556407-3897 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.