LBS Trade Invent Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och LBS Trade Invent Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och LBS Trade Invent Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LBS Trade Invent Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

LBS Trade Invent Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-01. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som LBS Trade Invent Aktiebolag ska trivas.

LBS Trade Invent Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av tvättutrustningar gällande mattor, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LBS Trade Invent Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är LBS Trade Invent Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med LBS Trade Invent Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-16350.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med LBS Trade Invent Aktiebolag är Andersson, Eva Marianne som är född 1960 och har titeln Likvidator, Andersson, Sten Arne som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

LBS Trade Invent Aktiebolag har 556407-3921 som sitt organisationsnummer.