Lennart Bergs Taxi Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva taxirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Bergs Taxi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Lennart Bergs Taxi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1991-06-10 så skapades Lennart Bergs Taxi Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lennart Bergs Taxi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lennart Bergs Taxi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556427-7233 är organisationsnummret för bolaget som finns i Arboga.

Just nu är Lennart Bergs Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Bergs Taxi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0589-50240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Bergs Taxi Aktiebolag är Berg, Mats Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Inger Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .