Roberthsons Styr Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Roberthsons Styr Aktiebolag är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Roberthsons Styr Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Roberthsons Styr Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Roberthsons Styr Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-11-05. Men sedan 1991-01-01 så har Roberthsons Styr Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mandolinv. 10, 732 32, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Roberthsons Styr Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-15555.

Arboga arbetar för att företag som Roberthsons Styr Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Roberthsons Styr Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall driva konsulterande verksamhet samt entreprenadverksamhet inom styr-, regler och övervakning av fastigheter. Dessutom konsulterande verksamhet inom el, elektronik och datateknik, service av el och elektronik och datateknik, försäljning av el, elektronik och dataprodukter företrädesvis kretskort och programvara, budbilstransporter, persontransporter, konsulterande verksamhet rörande utbildning, samt uppdragsverksamhet företrädesvis inom elektronik och datateknik.

Firmatecknare för Roberthsons Styr Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Roberthsons Styr Aktiebolag och det är följande personer, Roberthson, Karin Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Roberthson, Thomas Karl-Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Roberthsons Styr Aktiebolag är 556434-8505.