Netropolis Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Netropolis Aktiebolag är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Netropolis Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Netropolis Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Netropolis Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1991-12-30. Men sedan 1992-01-01 så har Netropolis Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Strängen 9, 732 31, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Netropolis Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-19333.

Arboga arbetar för att företag som Netropolis Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Netropolis Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning och konsultverksamhet inom elektronikbranschen, företrädesvis data samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Netropolis Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Netropolis Aktiebolag och det är följande personer, Hedberg, Bror Håkan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Rosé Margareta Maggan som är född 1942 och har titeln Suppleant, Modin, Per Erik Björnsson som är född 1976 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Netropolis Aktiebolag är 556439-8377.