ViGör Rehab Bali AB

Västmanlands län

Information

556448-3351 är organisationsnummer för företaget ViGör Rehab Bali AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ViGör Rehab Bali AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som ViGör Rehab Bali AB finns i.

ViGör Rehab Bali AB har varit registrerat sedan 1992-05-25 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ViGör Rehab Bali AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

ViGör Rehab Bali AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ViGör Rehab Bali AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ViGör Rehab Bali AB så kan ni göra det på telefon genom 0589-17188 eller genom brev på följande adress:
Glasbruksg. 1, 732 31, Arboga

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och friskvård, ergonomiutbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ViGör Rehab Bali AB och det är Liliekvist, Barbro Ragnhild Maria som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nils Fredrik Markus som är född 1979 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,