Bernhardssons Däckservice Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bernhardssons Däckservice Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Bernhardssons Däckservice Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bernhardssons Däckservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bernhardssons Däckservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bernhardssons Däckservice Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bernhardssons Däckservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Ågatan 13, 732 31, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-16315.

Arboga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bernhardssons Däckservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bernhardssons Däckservice Aktiebolag har idag 556452-8981 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bernhardsson, Kenth Arne -Bernhardsson, Per Thomas -Bernhardsson, Stig Per Arne är den som för stunden ansvarar för Bernhardssons Däckservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av däck, reparation av bilar och biltillbehör, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Bernhardssons Däckservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bernhardsson, Kenth Arne som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bernhardsson, Per Thomas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Stig Per Arne som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .