Rokaden Två Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Rokaden Två Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rokaden Två Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rokaden Två Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rokaden Två Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rokaden Två Aktiebolag ska trivas.

I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, fastighetsservice och byggverksamhet, försäljning av byggnadsmaterial, uthyrning av maskiner inom byggbranschen, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rokaden Två Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Rokaden Två Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Rokaden Två Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-19194.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med Rokaden Två Aktiebolag är Fredriksson, Nils Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Sven Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant, .

Rokaden Två Aktiebolag har 556453-5770 som sitt organisationsnummer.