Munkens Bensin och Livs AB

Västmanlands län

Information

Munkens Bensin och Livs AB är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Munkens Bensin och Livs AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Munkens Bensin och Livs AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-29.

Munkens Bensin och Livs AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1993-05-26. Men sedan 2000-02-29 så har Munkens Bensin och Livs AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kapellg. 26, 732 45, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Munkens Bensin och Livs AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-12888.

Arboga arbetar för att bolag som Munkens Bensin och Livs AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Munkens Bensin och Livs AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremål för bolagets verksamhet är att driva bensin- och dagligvaruförsäljning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Munkens Bensin och Livs AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Munkens Bensin och Livs AB och det är följande personer, Holmberg, Karl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fernström, Barbro Yvonne Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Munkens Bensin och Livs AB är 556468-1822.