Arboga Cykel & Service Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Arboga Cykel & Service Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Arboga Cykel & Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Arboga Cykel & Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Arboga Cykel & Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-18. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Arboga Cykel & Service Aktiebolag ska trivas.

Arboga Cykel & Service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparation, försäljning av cyklar och sportprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arboga Cykel & Service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Arboga Cykel & Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arboga Cykel & Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-10380.

Firman tecknas var för sig av -Östlund, Erik Alfons -Östlund, Vajlet Maria.

De som är på något sätt har med Arboga Cykel & Service Aktiebolag är Östlund, Erik Alfons som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Vajlet Maria som är född 1933 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Arboga Cykel & Service Aktiebolag har 556480-9589 som sitt organisationsnummer.