Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och lantbruksrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1994-05-11 så skapades Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556487-3478 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri så går det att nå dem via telefon på 0589-40174 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ivarsson, Hans Bertil -Ivarsson, Karl Erik -Ivarsson, Karl Lars Erik Vilhelm

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget K E Ivarssons Åkeri är Ivarsson, Karl Lars Erik Vilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ivarsson, Hans Bertil som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Jan Ivar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Karl Erik som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivarsson, Anna Sofia Katarina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .