Popfast Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Popfast Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Popfast Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Popfast Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Popfast Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-14. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Popfast Aktiebolag ska trivas.

I Arboga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fastighet, och för att i denna fastighet driva egen annan rörelse inom konfektionsförsäljning, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Popfast Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Popfast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Popfast Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Popfast Aktiebolag är Persson, Hans Per Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kerstin Marita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Popfast Aktiebolag har 556502-6324 som sitt organisationsnummer.