Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556502-6340 är organisationsnummer för verksamheten Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag finns i.

Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-28 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0589-40100 eller genom brev på följande adress:
N. Ågatan 31 B, 732 31, Arboga

Bolaget skall driva finsnickeri, möbelsnickeri, sadelmakeri och företagsservice jämte därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Arboga Snickeri och Sadelmakeri Aktiebolag och det är Arvidsson, Nils Henry som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Maivi Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,