Arboga Gatukök AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och Arboga Gatukök AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Arboga Gatukök AB är ett av dem. Statusen för Arboga Gatukök AB är att Bolaget är aktivt.

Arboga Gatukök AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-10. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Arboga Gatukök AB ska trivas.

Arboga Gatukök AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva gatukök och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Arboga Gatukök AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-31.

Idag är Arboga Gatukök AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Arboga Gatukök AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-16669.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Arboga Gatukök AB är Löfdahl, Lena Marie som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Löfdahl, Astrid Ingegerd som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Forssell, Christian Kenneth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Arboga Gatukök AB har 556503-5358 som sitt organisationsnummer.