Arboga Bokskrivare Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Arboga Bokskrivare Aktiebolag är ett av många företag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Arboga Bokskrivare Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arboga Bokskrivare Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Arboga Bokskrivare Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-01-27. Men sedan 1997-01-01 så har Arboga Bokskrivare Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åkerv. 12, 732 32, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arboga Bokskrivare Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-15161.

Arboga arbetar för att företag som Arboga Bokskrivare Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arboga Bokskrivare Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva författande av läroböcker och läromedel, faktainsamling i olika länder, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arboga Bokskrivare Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arboga Bokskrivare Aktiebolag och det är följande personer, Almgren, Hans Edvard som är född 1943 och har titeln VD, Almgren, Hans Edvard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Almgren, Birgitta Elisabeth som är född 1943 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Arboga Bokskrivare Aktiebolag är 556508-4711.