Jarmelid i Arboga Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Jarmelid i Arboga Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Jarmelid i Arboga Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Jarmelid i Arboga Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556513-0878.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0589-18000 alternativt besöka eller skicka post till Jarmelid i Arboga Aktiebolag på följande adress N. Ågatan 18, 732 31, Arboga.

Jarmelid i Arboga Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Jarmelid i Arboga Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Jarmelid, Karl Arne som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, handel, försäljning, import, export, serviceverksamhet av tunga fordon och entreprenadmaskiner, konsultverksamhet inom åkerinäringen samt därmed förenlig verksamhet.