Herrfallet Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva fritids- och konferensanläggning, restaurang, butik med dagligvaror och presentartiklar, uthyrning av stugor, camping och fritidsaktiviteter, transport- och person- befordran, handel med värdepapper, jämte därmed förenlig verk- samhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Herrfallet Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Herrfallet Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1995-05-03 så skapades Herrfallet Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Herrfallet Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Herrfallet Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556513-0910 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Herrfallet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Herrfallet Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0589-40110 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jirovsky, Terje

Följande personer är på något sätt aktiva inom Herrfallet Aktiebolag är Jirovsky, Terje som är född 1953 och har titeln VD, Jirovsky, Terje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jirovsky, Eva som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Jirovsky, Jiri Jan som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Jirovsky, Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .