Wintherfamiljen AB

Västmanlands län

Information

556518-0477 är organisationsnummer för företaget Wintherfamiljen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wintherfamiljen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Wintherfamiljen AB finns i.

Wintherfamiljen AB har varit registrerat sedan 1995-07-17 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wintherfamiljen AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wintherfamiljen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wintherfamiljen AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Wintherfamiljen AB så kan ni göra det på telefon genom 016-123770 eller genom brev på följande adress:
Stenebergsv. 7, 732 48, Arboga

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder i detaljistledet samt kapitalförvaltning och värdepappershandel samt handel och förvaltning av fastigheter samt därmed förenig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wintherfamiljen AB och det är Winther, Karl Anders som är född 1962 och har titeln VD, Winther, Karl Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Winther, Eva Elisabeth Caroline som är född 1967 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor