Arboga Specialmaskiner AB

Västmanlands län

Information

556523-4910 är organisationsnummer för verksamheten Arboga Specialmaskiner AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arboga Specialmaskiner AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Arboga som är den kommunen som Arboga Specialmaskiner AB finns i.

Arboga Specialmaskiner AB har varit registrerat sedan 1995-07-26 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arboga Specialmaskiner AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Arboga Specialmaskiner AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Arboga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arboga Specialmaskiner AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Arboga Specialmaskiner AB så kan ni göra det på telefon genom 0589-50107 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall tillverka, försälja specialmaskiner och ge service och underhåll av verktygsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arboga Specialmaskiner AB och det är Häll, Nils Börje Roland som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ulla-Britt Viktoria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,