Hamrestaden Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Hamrestaden Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Arboga här finns det många olika Aktiebolag. Hamrestaden Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Arboga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Hamrestaden Aktiebolag är momsregistrerat sedan2002-05-17 och har organisationsnummer 556528-2950.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0589-16131 alternativt besöka eller skicka post till Hamrestaden Aktiebolag på följande adress Hamre Gård , 732 95, Arboga.

Hamrestaden Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Hamrestaden Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hamrelius, Camilla Birgitta som är född 1969 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och hyra ut fordon (husbil, släpkärra) samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bistå tjänster till företag gällande kontor, ekonomi, lantbruk samt därmed förenlig verksamhet.