Hjeson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Hjeson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Hjeson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hjeson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Hjeson Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1996-01-10. Men sedan 1996-01-01 så har Hjeson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strängen 1, 732 31, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hjeson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-10790.

Arboga arbetar för att verksamheter som Hjeson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hjeson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva legotillverkning i mekanisk verkstad samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hjeson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Hjelm, Carl Olof -Hjelm, Lise-Lotte.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hjeson Aktiebolag och det är följande personer, Hjelm, Carl Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjelm, Lise-Lotte som är född 1958 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hjeson Aktiebolag är 556528-8023.