Arboga Byggtjänst Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Arboga Byggtjänst Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Arboga Byggtjänst Aktiebolag finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Arboga Byggtjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Arboga Byggtjänst Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Arboga Byggtjänst Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Arboga Byggtjänst Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenängsv. 5, 732 32, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0589-17970.

Arboga arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Arboga Byggtjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Arboga Byggtjänst Aktiebolag har idag 556549-5057 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Arboga Byggtjänst Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggvaruhandel, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Arboga Byggtjänst Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Ronnie Birger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Karl Erik Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Hans Olov som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .