eventmarket svenska AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Arboga och eventmarket svenska AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och eventmarket svenska AB är ett av dem. Statusen för eventmarket svenska AB är att Bolaget är aktivt.

eventmarket svenska AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Arboga där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som eventmarket svenska AB ska trivas.

eventmarket svenska AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Arboga så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla en kommersiell och kulturell öppen marknadsplats för alla som söker information, köper och säljer tjänster och produkter inom evenemangs- och nöjesbranschen på Internet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att eventmarket svenska AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är eventmarket svenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Arboga.

Vill man komma i kontakt med eventmarket svenska AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-18095.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med eventmarket svenska AB är Sterner, Jennie Viola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sterner, Johnny Nandor Andreas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sterner, Håkan Martin som är född 1944 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

eventmarket svenska AB har 556550-4015 som sitt organisationsnummer.