Lås och Nyckelservice i Arboga AB

Västmanlands län

Information

Lås och Nyckelservice i Arboga AB är en verksamhet som finns i Arboga. I Lås och Nyckelservice i Arboga AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Karl Torbjörn som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olesen, Lars Georg som är född 1961 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lås och Nyckelservice i Arboga AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lås och Nyckelservice i Arboga AB på telefon 0589-14860.

Bolaget skall bedriva försäljning av lås och nycklar samt service av lås och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lås och Nyckelservice i Arboga AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lås och Nyckelservice i Arboga AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lås och Nyckelservice i Arboga AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-01 och Lås och Nyckelservice i Arboga AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lås och Nyckelservice i Arboga AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Lås och Nyckelservice i Arboga AB har 556552-8931 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.