Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag är ett företag som finns i Arboga. I Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backman, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Clemert, Kenneth Ingvar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Dagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag på telefon 0589-12860.

Bolaget skall bedriva advokatrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Backman, Per Ingvar -Clemert, Kenneth Ingvar

Advokaterna Backman & Clemert Aktiebolag har 556552-8949 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.