Smedby Ägg Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Smedby Ägg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som Smedby Ägg Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smedby Ägg Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1998-03-19.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Görlövs Byav. 27, 263 92, Jonstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smedby Ägg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-634033.

Arboga arbetar för att bolag som Smedby Ägg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smedby Ägg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva äggproduktion samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Smedby Ägg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smedby Ägg Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Rolf Rune som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Erik Patrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Smedby Ägg Aktiebolag är 556554-1454.