Recotech Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Recotech Aktiebolag är ett företag som finns i Arboga. I Recotech Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tell, Bo Martin som är född 1960 och har titeln VD, Tell, Bo Martin som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Frentz, Leif Henrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Högström, Björn Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Parkegren, Bo Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöv, Anders Börje som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Valtersson, Gustaf Daniel som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Recotech Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Recotech Aktiebolag på telefon 0589-86630.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva reparationer och underhållsteknik inom energiindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Recotech Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Recotech Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Arboga arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Recotech Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Recotech Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Recotech Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Tell, Bo Martin

Recotech Aktiebolag har 556557-6393 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.