Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Arboga finns det ett Aktiebolag som heter Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag i Västmanlands län. Arboga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1998-08-04 så har Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Arboga.

Vill man komma i kontakt med Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Skogen St. Brunnsängen, 732 95, Arboga. Vi ni istället prata med Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag så kan ni göra det på 0589-12307.

Föremålet för bolagets verksamhet är brunns-, vatten- och energiborrning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johansson, Bengt Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Gunnar som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Lennart Peter som är född 1957 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna .

Brunnsängens vatten och energiborrning Aktiebolag har 556558-2672 som sitt organisationsnummer.