Stephan Olsen Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Bolagets verksamhet är att driva åkerirörelse med lastbilstransporter samt utföra reparationer och underhåll av fordorn och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stephan Olsen Åkeri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Stephan Olsen Åkeri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1999-02-18 så skapades Stephan Olsen Åkeri AB och verksamheten är har F-skattsedel Stephan Olsen Åkeri AB har haft det sedan 1999-01-01.

Stephan Olsen Åkeri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556566-3605 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Arboga.

Just nu är Stephan Olsen Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Stephan Olsen Åkeri AB så går det att nå dem via telefon på 070-5727014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stephan Olsen Åkeri AB är Olsen, Karl Stephan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsen, Karl Villy som är född 1947 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .