Malmsten Microwave AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom mikrovåg- mättekniken och därmed besläktad verksamhet, samt handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Malmsten Microwave AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Arboga så är Malmsten Microwave AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Arboga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Arboga och i Västmanlands län. Redan 1999-05-27 så skapades Malmsten Microwave AB och företaget är har F-skattsedel Malmsten Microwave AB har haft det sedan 1999-01-01.

Malmsten Microwave AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556570-6420 är organisationsnummret för företaget som finns i Arboga.

Just nu är Malmsten Microwave AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Malmsten Microwave AB så går det att nå dem via telefon på 0589-12128 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Malmsten Microwave AB är Malmsten, Sven Göran som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmsten, Mats Jan Erik som är född 1962 och har titeln Suppleant, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .