SVEA Tandvård AB

Västmanlands län

Information

SVEA Tandvård AB är ett av många bolag som finns i Arboga. Det är nämligen den kommunen som SVEA Tandvård AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

SVEA Tandvård AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-09-12.

SVEA Tandvård AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1999-12-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västerlångg. 1, 732 30, Arboga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på SVEA Tandvård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0589-12500.

Arboga arbetar för att bolag som SVEA Tandvård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för SVEA Tandvård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är tandvård, värdepappershandel, handel och förvaltning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för SVEA Tandvård AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till SVEA Tandvård AB och det är följande personer, de Basso, Assur Eric Erkan som är född 1974 och har titeln VD, de Basso, Assur Eric Erkan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, de Basso, Ankido Ibrahim som är född 1972 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för SVEA Tandvård AB är 556580-9794.