Susa Consulting AB

Västmanlands län

Information

Susa Consulting AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Arboga som är den kommunen där Susa Consulting AB finns. I Arboga så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Susa Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Susa Consulting AB har haft sedan 2000-01-27. Susa Consulting AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Susa Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsg. 11 B, 732 31, Arboga men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3444679.

Arboga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Susa Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

Susa Consulting AB har idag 556581-0065 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Susa Consulting AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom transportbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Susa Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandberg, Sune Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Gunilla Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .